Een cadeaukaart transactie in het Business Dashboard uitvoeren

Cadeaukaarten kun je op naast de Business App, ook via het Business Dashboard op en afwaarderen.

Om de cadeaukaart op en af te waarderen, volg de onderstaande stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaart en vervolgens naar Transacties
  3. Klik rechtsboven op de blauwe knop Toevoegen
  4. Voer het bedrag, de vestiging waarop je de transactie wilt uitvoeren en het kaartnummer van de cadeaukaart in
  5. Klik vervolgens op Aanmaken

Voor het afwaarderen van een cadeaukaart volg je dezelfde stappen, maar zet je vóór het bedrag een minteken ( - ). Bijvoorbeeld, -10.