Een account aanmaken

Om te starten met jouw persoonlijke loyaliteitsprogramma, heb je een account nodig. Lees hier hoe je dit aanmaakt!

Volg de volgende 5 stappen om een account voor jouw onderneming aan te maken:

1. Ga naar onze website
  2. Klik rechtsboven op Probeer Gratis en kies Bedrijf
  3. Vul de gevraagde gegevens in: voornaam, achternaam, e-mailadres, en wachtwoord naar keuze
  4. Selecteer akkoord voor de Algemene Voorwaarden
  5. Klik op Aanmaken

Je komt nu direct terecht in jouw Business Dashboard!

Wil je weten wat onze software voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag een demo aan voor een rondleiding door ons platform!