Contact Portaal domein wijzigen

Het domein van het Contact Portaal kan gemakkelijk worden gewijzigd, zodat deze volledig naar jouw wensen is gepersonaliseerd.

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga vervolgens naar Tools (9 puntjes) en Contact Portaal
  3. Navigeer naar Domeinen. Hier vind je de ingestelde domein 'voorbeeld.app.piggy.eu'.
  4. Voeg een domein toe via Domein Toevoegen
  5. Kies hier jouw domein type, klik op Volgende en volg op basis van jouw keuze de onderstaande stappen
  • Piggy Subdomein
    Dit domein wordt beheer door Piggy. Hier pas je het eerste gedeelte van het domein aan. In het eerder genoemde domein bij stap 3 is dat voorbeeld.app.piggy.eu.
  • Custom Domein
    De Custom Domein is een domein die jij volledig beheert.

Subdomein

1. Kies het type Subdomein, klik op Volgende
  2. Voer de gewenste naam in die jij als subdomein wenst in te stellen, klik op Volgende
  3. Vind in stap 3 de bevestiging van jouw aangemaakte subdomein. Klik daarna op Klaar

Custom Domein

1. Kies het type Custom Domein, klik op Volgende
  2. Vul de door jouw aangemaakte domein in, klik daarna op Volgende
  3. Maak een DNS record aan
    Zodra het DNS record is aangemaakt, zal er bij Piggy een interne controle plaatsvinden om te controleren of dit juist gedaan is. Zo niet, zul je een foutmelding krijgen

Lees hier meer over het opstellen van een eigen Custom Domein.

4. Vind in stap 4 de bevestiging van jouw aangemaakte subdomein. Klik daarna op Klaar