Contactlijsten exporteren

Binnen 5 stappen heb je een duidelijk overzicht van jouw contactenlijsten.

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Contacten en dan naar Lijsten
  3. Selecteer de lijst die je wenst te exporteren
  4. Navigeer rechts boven naar Acties en klik op Export
  5. Geef de export een naam en klik op Aanmaken

Tip: bij het invullen van de naam van de lijst kun je ervoor kiezen dit bestand naar jezelf of iemand anders te mailen.

🎉  De lijst is nu aangemaakt. De geëxporteerde lijst vind je onder Tools en Bestanden.

Afhankelijk van de grootte van jouw bestand kan het enkele minuten duren voordat de export zichtbaar is onder jouw bestanden.