Hoe beheer ik mijn code groepen?

In dit artikel lees je welke code groepen je hebt aangemaakt en hoe je een nieuwe groep toevoegt.

• Log in op je dashboard via deze link.
  • Vervolgens klik je in het zijmenu op Sparen en selecteer je jouw spaarprogramma
  • Klik nu op Digitale beloningen en vervolgens op Code groepen
  • Heb je al code groepen aangemaakt? Dan zijn die zichtbaar op deze pagina. In een oogopslag kun je zien welke code groepen je hebt aangemaakt, hoeveel codes er nog beschikbaar zijn en hoeveel codes er in totaal gekoppeld zijn aan de desbetreffende groep
  • Wil je een nieuwe code groep aanmaken? Klik dan rechtsboven op + Toevoegen, voer de Naam van de nieuwe groep in en klik tot slot op Aanmaken