Cadeaukaarten exporteren

Om een overzicht van jouw fysieke en/of digitale cadeaukaarten te krijgen, kun je een export maken.

Volg onderstaande stappen om een export van jouw cadeaukaarten te maken:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaart en vervolgens naar Kaarten
  3. Klik rechtsboven op Export en geef de export een naam naar keuze
  4. Selecteer Aanmaken
  5. Jouw export wordt nu gedownload. Je vind 'm onder Tools (9 puntjes) en Bestanden

Tip: je kunt er ook voor kiezen de export naar jezelf of een ander te sturen via e-mail. Vink hiervoor in stap 3 'Wilt u de export resultaten e-mailen?'  aan en vul de gewenste e-mailadressen in.