Cadeaukaart statistieken

Verkrijg inzichten in de meest belangrijke cadeaukaart statistieken!

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Cadeaukaart en daarna naar Statistieken. Hier zie je allereerst een overzicht van het aantal transacties van het cadeaukaarten programma
  3. Selecteer rechtsboven Filters om de soort transactie weer te geven

Binnen de Filters kun je ook filteren op en bepaalde start- en einddatum en vestiging, zodat je voor specifieke data en vestigingen de statistieken kunt inzien.

Tip: vind meer informatie over de cadeaukaarten onder het kopje Cadeaukaart en Transacties. Hier vind je de tijdlijn van alle transacties die plaats hebben gevonden binnen een cadeaukaart programma. Het is tevens mogelijk deze informatie te exporteren. Lees in dit artikel hoe dat werkt!