Bestaande cadeaukaarten importeren

Je kunt bestaande cadeaukaarten van een derde partij importeren in jouw Business Dashboard.

Volg onderstaande stappen om cadeaukaarten te importeren:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Tools (9 puntjes) en vervolgens naar Importeren
  3. Vind hier Nieuwe cadeaukaarten importeren en klik op Begin
  4. Upload vervolgens jouw CSV-bestand
  5. Controleer in stap 2 jouw gegevens, klik op Volgende
  6. In stap 3 selecteer je het cadeaukaartprogramma en de vestiging waaraan je de cadeaukaarten wilt koppelen, klik op Volgende
  7. Controleer nogmaals jouw gegevens

Let op: het importeren van cadeaukaarten kan uitsluitend via een CSV bestand!