Een abonnementstype toevoegen

Binnen 5 stappen heb je een extra abonnementstype voor jouw marketing aangemaakt!

Volg deze 5 stappen om een abonnementstype toe te voegen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Instellingen ⚙️
  3. Ga vervolgens vanuit de verticale balk links naar Beheer en Abonnementstypes
  4. Klik op de groene knop Toevoegen
  5. Vul een Naam en Beschrijving in en kies het Type

Er zijn drie soorten Typen. Wat ze betekenen lees je hieronder:

• OPT_OUT
    Een contact die wordt ingeschreven, wordt standaard aangemeld voor jouw mailinglijst bij dit abonnementstype. Zij kunnen zich optioneel uitschrijven.
  • OPT_IN
    Een contact die wordt ingeschreven, wordt standaard afgemeld voor jouw mailinglijst bij dit abonnementstype. Zij kunnen zich optioneel inschrijven.
  • DOUBLE_OPT_IN
    Een contact die wordt ingeschreven, wordt standaard afgemeld voor jouw mailinglijst bij dit abonnementstype. Zij kunnen zich optioneel inschrijven met een extra bevestiging.

Per land gelden er verschillende regels voor het aanmelden van contacten voor jouw mailinglijst. Houd hiermee rekening bij het aanmaken van een abonnementstype.

🎊Jouw abonnementstype is nu succesvol aangemaakt! Je vindt deze altijd terug onder het kopje Abonnementstypes