Aanpassen logo en omslagafbeelding in de Customer App

Om je logo en omslagafbeelding aan te passen die zichtbaar is in de Customer App, volg je onderstaande stappen

Het logo is de afbeelding waarmee jouw onderneming zichtbaar is in de consumenten app van Piggy. De omslagafbeelding is de foto die bovenaan jouw Customer App Pagina wordt weergegeven

1. Ga naar je Business Dashboard
  2. Navigeer naar Tools en daarna naar Customer App
  3. Selecteer de Customer App pagina die je graag wilt aanpassen
  4. Binnen de pagina scroll je naar onder, hier kun je het logo en de omslagafbeelding wijzigen

Tip: Upload je eigen foto's bij Bestanden - onder Stockafbeeldingen bieden we je afbeeldingen in hoge resolutie, deze zijn gratis te gebruiken

Tip: zorg er voor dat de afbeeldingen en het logo van hoge kwaliteit zijn voor het beste resultaat